czwartek, 24 lipca 2014

Telefonbok eller katalog?

För några år sedan fanns det en populär plats för företagsinformation i telefonböcker och andra papperspublikationer som syftar till att informera potentiella kunder om att använda lokala företag.


3

Idag är det svårt att föreställa sig en väl fungerande företaget utan sin annonsering på Internet. I pappersversionen av katalogen industrin, kan vi sätta adressuppgifter ora telebolag. Vi har en chans att hedra honom genom att placera i en ram eller fetstil. Du kan inte gömma sig dock att Internet ger oss ett bredare utbud av alternativ. Skapad kataloger av företag, liksom Gloper. Här kundens uppmärksamhet dras grafik, banners och bilder som kan placeras i posten reklam företaget. Dessutom lockar det nätverk en hel del människor som inte alltid är ute efter en specifik tjänst, men de kan inte oavsiktligt råkat trycka på genom att bläddra i katalogen. 

businesswoman-1415224-m

Online visa upp vårt varumärke är här dygnet runt. Bara tillgång till internet för kunderna att hitta oss. Jag behöver inte köpa telefonboken. Företagen i regionen Kalmar

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz